Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu
Demirtaş Dumlupınar Mahallesi 2. Kırcaali Caddesi No21 Osmangazi/Bursa
0(224) 262 23 20

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişime açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

MİSYON

Özgün, yaratıcı, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duygusal, özbakım, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak,çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmak,işbirliğine,paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilemek,okulumuz öğrencilerinin değişimin temsilcileri olması,diğer okullar için model teşkil etmek ve kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumu olmaktır.

Beyaz Bayrak Projesi, Okulum Temiz Projesi, Sıfır Atık Projesi

İkili Öğretim

08:00-12:45(Sabah Grubu) 13:00-17:45(Öğle Grubu)

Tüzen Truzim

Okulumuz Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar Mahallesinde yer almaktadır.

Masallarım Senin Olsun, Resimlerin Dili, Doğaya Açılan Kapı, Matematikle Oyna

P4C gör String Kidsfit, MyLlittle Homeland, Collect Your Waste

Diğer Hususlar

Çocuk Kulübümüzde: Robotik Kodlama, İngilizce, Akıl Oyunları, Mental Aritmatik, Satranç çalışmaları yapılmaktadır.